• 0 258 241 40 22    |    info@polimerkil.com

Sepetinizde hiç ürün bulunmuyor

İşte polimer kil için altı en iyi alet. İster polimer kile yeni başlamış olun, isterse deneyimli bir profesyonel olun, bazı araçlara ihtiyacınız olacak. Araçları kullanarak, temiz bir görünüm için eserinizin kenarlarını yumuşatabilir, eğlenceli bir görsellik için dokular ve çizgileri ekleyebilir, projenize güzel bir görünüm kazandırabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz! Araçlar işi kolaylaştırır ve nihai sonucu daha mükemmel hale getirir.

Bununla birlikte, çok çeşitli polimer kil şekillendirme araçları bulunuyor ve hangilerinin işiniz için yararlı ve gerekli olduğuna karar vermek zor olabilir. Bu kılavuzda, sahip olması gereken polimer kil araçlarına göz attık.

1. Yapışmaz Çalışma Yüzeyi

Kil projelerinize başlamak için üzerinde çalışılacak bir yüzeye ihtiyacınız var. Çalışma yüzeyi, projenize veya tekniklerinize etki etmemeli ve tezgahınızı veya masanızı korumalıdır. Kesim matı kullanmak projenizi tek bir yerde tutmanıza yardımcı olur. Mat çalışırken hareket etmez ve kolay temizlik için silinebilir özelliğe sahiptir.

2. Akrilik Rulo

Bazı projeler için kilinizi düz ve pürüzsüz hale getirmeniz gerekir. Akrilik rulo kullanmak yardımcı olacaktır. Bu araç özellikle kil ile çalışmak için tasarlanmıştır. Kil yüzeyiniz silindir izi olmadan mükemmel görünecek ve kil silindire yapışmayacaktır.

3. Keskin Bıçak (Kretuar)

Kil tabakalarından şekilleri kesmek veya tasarımınıza ayrıntı eklemek için bıçak kullanmak gerekir. Bıçak aracı, parmaklarınız için çok küçük yerlerde kil parçalarını tasarımınızdan kaldırmak için de kullanışlıdır.

4. Modelleme El Aletleri

Projeniz sırasında yüzeyi pürüzsüzleştirmek ve detaylandırmak isteyebilirsiniz. Bir dizi modelleme aracı, eserinizde en küçük köşelerde bile istediğiniz dokuyu verecektir.

5. Islak / Kuru Zımpara

Profesyonel düzeyde bir eser istiyorsanız, zımparalama projeniz için gerekli bir adımdır. Kusurları yok etmek ve pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için idealdir. Bunu yapmak için en iyi araçlardan biri ıslak / kuru zımpara kağıdıdır. Kilinize zarar vermeden projenizde parmak izi gibi şeylerden kurtulacaksınız. En iyi sonuçlar için çok çeşitli incelik ölçülerinde kullanabilirsiniz.

6. Araç Düzenleyici Organizer

Projenizi bitirdiğinizde, araçlarınızın kendi saklama yerleri olmalıdır. Bir araç düzenleyici, tüm araçlarınızı bir arada tutar, kaybolmasını engeller ve hızlıca bulmanızı kolaylaştırır. Başka bir esere başlama zamanı geldiğinde, neyin nerede olduğunu bilirsiniz.

Yorum yapın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir